HOME OVER METHODE WINKEL CONTACT

Leuk die website, maar
wie zijn wij en wat doen we?


Wij zijn Laura Kramer, Amy van Loenhout en Anne Noteboom. In het derde jaar van onze opleiding Communication and Multimedia Design aan Avans Hogeschool Breda hebben wij samengewerkt in het Human Lab. In dit Lab liepen wij er zelf vaak tegenaan dat het lastig was om keuzes duidelijk te krijgen. Om te zorgen dat anderen dit probleem niet tegenkomen hebben wij ‘LABBERS’ ontwikkeld. Dit spel legt je keuzes voor die je maakt om je ideeën helderder te maken.

Het idee is om ook online extra keuzes te maken en hier suggesties in te doen, zodat je elkaar kunt helpen. Samenwerken is volgens ons heel belangrijk. Je hebt elkaar nodig om tot het beste resultaat te komen.


Dit spel hebben wij samen met een tijdschrift over ons onderzoek opgeleverd aan het einde van het Lab. Ben je hier nu in geïnteresseerd, dan kun je deze samen met ‘LABBERS’ meegestuurd krijgen.

Ons onderzoek ging over waarden van mensen en hoe ze in hun waarden geremd worden (sociale inhibitie). Wij hebben hier literair- en veldonderzoek naar gedaan en hierover gesproken met verschillende mensen. Dit alles is gebundeld in ons tijdschrift.